„Gyermekek a gyermekekért” gyűjtőakció iskolánkban is

2015 decemberében a „Gyermekek a gyermekekért” mozgalom keretében szeretnénk ismételten szebbé tenni a rászoruló gyermekek karácsonyát.

csomagKérjük, hogy az ajándékokat az adakozók csomagolják be (lehetőleg külön a tetejét, külön az alját), de ne ragasszák le ragasztószalaggal! A dobozokra jól láthatóan írják fel, hogy milyen korú lánynak vagy fiúnak szánják az ajándékot, amelyet legkésőbb 2015. december 4-ig adjanak le az iskolában. Természetesen nem kötelező a játékokat dobozolni, az ajándékokat csomagolás nélkül is le lehet adni (azokat a városi diákönkormányzat becsomagolja).

Városunk diákjai rászoruló társaik részére gyűjtést szerveznek, annak érdekében, hogy a városban élő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek ne kelljen ajándék nélkül maradniuk az ünnepen. A kezdeményezéshez iskolánk diákönkormányzata is csatlakozott, és szervezi a gyűjtést.

Ha használaton kívüli, megunt, de ép játékokat, könyveket, labdát, babát, kifestőt stb. szívesen ajánlanál fel karácsonyi ajándékként, ne habozz, hozd be az iskolába, és máris megszépíted egy gyermeknek az ünnepét!

Tedd szebbé valaki karácsonyát!

 

A csomagok leadhatók az osztályfőnököknél.