Tisztelt Szülők! Tisztelt Diákok!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2020/21. tanévet hagyományos formában tudjuk megkezdeni.

A tanévkezdéshez szükséges fertőtlenítő nagytakarítást intézményünk elvégezte, a zökkenőmentes tanévkezdéshez szükséges fertőtlenítőszerek és eszközök rendelkezésre állnak. Érintésmentes kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk el a főbejáratnál és az intézmény minden folyosóján. A szociális helyiségekben a hagyományos folyékony szappan mellett, fertőtlenítő (virucid hatású) szappan is kihelyezésre került és mindenütt papír kéztörlők állnak rendelkezésre.

Szeretnénk elkerülni a tantermen kívüli digitális munkarend újbóli bevezetését ezért az alábbiakat kérjük tanulóinktól:

  • az iskola közösségi tereiben lehetőség szerint mindenki tartsa be a szükséges védőtávolságot,
  • a közösségi terekben viseljen maszkot,
  • rendszeresen fertőtlenítse a kezét,
  • kerüljük az iskola előtti területen a csoportosulást.

Tisztelt Szülők! Kérjük, hogy gyermeküket csak egészségesen engedjék iskolába!

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy amennyiben a gyermeküknél a COVID-19 tüneteit (láz, száraz köhögés, légszomj, fáradtság) észlelik, úgy az NNK szerinti orvosi vizsgálatról szíveskedjenek gondoskodni, egyúttal a gyermeket ne hozzák/engedjék az intézménybe. https://koronavirus.gov.hu/cikkek/koronaviruspollenhelyzet-jellemzo-tunetekrol-tett-kozze-tajekoztatast-az-nnk

Amennyiben sikerül minden egészségvédelmi intézkedést közösen betartanunk, akkor egy sikeres tanévkezdés után, hagyományos oktatási rendben zajló nevelő-oktató munkával egy sikeres és eredményes tanévre készülhetünk.

Vigyázzunk egymásra!

Kovács Miklós
igazgató