29 diák két tanár kíséretében az ausztriai Gerlitzen hegyen töltötte január második hetét!

Három csoportban tökéletesíthettük sítudásukat. A kezdők Polyóka Tamás tanár úrral síeltek, a középhaladók Geiszt Ferenc tanár úr tanácsaival a haladó kategória szintjére jutottak. A haladók legnagyobb örömére a táborvezetőknek az Apjok Ildikó Síiskola oktatóját sikerült „megnyerni” az oktatáshoz, így ők Takács Zoltán többszörös magyar síkupa győztes vezetésével próbáltak elsajátítani profi mozdulatokat.

A napi oktatások után szabad sízésre is volt lehetőségünk, így minden este fáradtan zuhantunk az ágyba. Az időjárás most is kegyes volt az Árpádosok sítáborához. A sízés mellet a napok egyik fénypontja a reggeli torna volt. A tanár urak vezetésével változatos és vicces mozgásokkal indítottuk be az izmainkat az aznapi feladatokhoz.

Az ellátás fantasztikus volt. Bőséges reggelivel készülhettünk fel a napi munkára, míg este is terített svédasztal kínálta a jobbnál jobb fogásokat.

Fáradt tagjainkat vacsora után a szálláshelyünk wellness részlegében lazíthattuk ki, egészen a 10 órás takarodóig, melyet a tanár urak sajnos szigorúan ellenőriztek.

Az idei sítáborban is nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű helyen, szép időben síelhettünk, sokat tanultunk és élményekkel gazdagodtunk.

Köszönjük az Árpád Gimnáziumnak és a két szervező tanár úrnak!

Az Árpádos sítáborozók